Sluiten

Over deze site

Het eilandMallorca.nl is een informatieve site, gebaseerd op eigen ervaringen met Mallorca. Auteur Patrick van Zundert reist gemiddeld honderd tot honderdtwintig dagen per jaar, fotografeert en schrijft teksten voor websites zoals deze. Het grootste deel van de teksten over Mallorca zijn op het eiland Mallorca zelf geschreven. Op die manier is het mogelijk om soms vrij gedetailleerd in te gaan op bepaalde onderwerpen. Reizen zoals die naar Mallorca worden niet gesponsord. Ook wordt er ter plaatse niet kenbaar gemaakt wie Patrick is. Hierdoor is het mogelijk om een objectieve eerlijke informatie te verstrekken over Mallorca. Het maakt voor ons niet uit of iemand wel of niet naar Mallorca op vakantie gaat. Ook maakt het ons niet uit via wie een eventuele vakantie geboekt wordt.

HeteilandMallorca.nl is echt onafhankelijk, wat ten goede komt aan de inhoud. De informatie op deze site is op basis van eigen ervaringen. Bij het samenstellen van de informatie zijn we zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan. Mocht er toch een foutje in zitten of is bepaalde informatie niet meer actueel, laat het ons dan weten via e-mail. Veel plezier toegewenst op deze site!

Auteursrecht

De teksten op deze site zijn zelf geschreven. Er is een uitzondering: binnen de blogs kunnen er gastbijdragen gepubliceerd zijn.

Zonder onze toestemming mogen teksten niet overgenomen worden door derden, met uitzondering van werkstukken/spreekbeurten voor school over Mallorca.

Alle foto’s zijn eigen foto’s of zijn foto’s waarvan wij toestemming hebben om ze te publiceren. Denk hierbij aan stockfoto’s waarvan wij tegen betaling de juiste licentie verkregen hebben om ze te mogen publiceren. Alle foto’s op heteilandmallorca.nl mogen niet door derden geplaatst worden op andere websites. Bovendien mogen de foto’s niet gebruikt worden op andere media met commerciële doeleinden.

Disclaimer

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Adverteren

Deze website biedt een beperkt aantal mogelijkheden tot adverteren. Voor meer informatie over adverteren op deze site gelieve per e-mail contact op te nemen.

Contact

Deze site is eigendom van:

Silver Media
Valkrustlaan 20
4706 WE  Roosendaal
Nederland

Contact opnemen? Dat kan via e-mail:
info [AT] silvermedia.nl

Silver Media is sinds het jaar 2002 actief als uitgever van reis- en bestemmingsgerelateerde websites. Voor meer informatie over ons bedrijf en onze portfolio verwijzen we je naar silvermedia.nl.