Sluiten

Wat te doen op Mallorca

De meeste toeristen reizen naar Mallorca om daar te genieten van het lekkere weer, het strand en het zwembad. Ben je geen strandliefhebber of wil je na een paar dagen relaxen iets gaan ondernemen? Dan is er op Mallorca voldoende te zien en te doen. Dat kan met een huurauto, als een georganiseerde excursie of misschien wel gewoon in de plaats waar jij op Mallorca verblijft. Veel van de activiteiten die je op Mallorca kunt doen spelen zich af in de buitenlucht of op het water.

Op deze pagina willen we je laten zien wat je kunt doen op Mallorca. Denk aan mooie bezienswaardigheden, boeiende musea, leuke activiteiten en meer. Op de website top10bezienswaardigheden.nl kun je, als je dat wilt, de top 10 bezienswaardigheden van Mallorca bekijken. Al met al voldoende inspiratie om jouw vakantie op Mallorca met mooie momenten en ervaringen te vullen.

Antieke trams en treinen

tram van Sóller

De tram van Sóller is de veel gefotografeerde tram die de hele dag door tussen Sóller en Port de Sóller rijdt. Deze rit is een goed alternatief voor als de trein van Sóller uitverkocht is.

tram van Sóller
trein van Sóller door de bergen

trein van Sóller

De trein van Sóller is een begrip op Mallorca. Deze meer dan 100 jaar oude trein rijdt een schitterende route door de bergen tussen Palma de Mallorca en Sóller.

trein van Sóller